матраци

Uncategorized

матраци

матраци

Матраци Симеонов са най-качественият избор за всеки апартамент

матраци Симеонов е сред най-предпочитаните и доказали своето качество марки в индустрията за спални у нас. В в портфолиото ѝ са добавени пълен списък видове и категории матраци – от еднолицеви, с две страни матраци и подходящи за деца до видове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от производителя Симеонов дават възможност на клиентите най-висококачествен продукт, както и максимална степен на удобство и комфорт по време на сън. В допълнение, безспирните иновативни хрумвания на технологиите за производство, продуктовото разнообразие и широкия спектър от идеи дават сигурност, че матраците Симеонов напълно покриват нормите и правилата на съвремието за за качество и ползи в спането. в редовете, които следват ще направим обобщение на безспорните предимства от поръчването на матраци Симеонов за вашата спалня.

Еднолицеви матраци

Еднолицевите матраци обичайно се прилагат за легла или спални, които нямат предназначена за под матрака рамка. При положение че и спалното място у вас е съвпада с описанието, то еднолицевите матраци от фирма Симеонов ще ви свършат отлична работа. Нашите предложения притежават с добавена подматрачна рамка и ще ви икономисат значително време и начинания, касаещи нейното откриване и нагласяване. Рамките за под матрака на произведението от нас еднолицеви матраци са произведени от материал от иглолистни дървета. Тяхно огромно предимство е доказателството, че са елементарни за поставяне на повдигащи механизми, когато става въпрос за кревати с подобна опция.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов – основни продуктови раздели

Както подчертахме, фирма Матраци Симеонов дава впечатляващо обилно многообразие от типове и комплекти матраци. Освен познатите, ние сме измислили и специфични видове матраци, посветени за необходимостите и претенциите на дадени клиенти. Ето конкретно какви разновидности матраци можете да откриете в сред разнообразните ни предложения:

Детски матраци

Всички ние от Матраци Симеонов обръщаме голямо внимание и на конкретните нужди на децата. В тази категория са включени най-разнообразни матраци, които са предназначени за ползване при малчугани. Предназначените за деца и бебета матраци Симеонов осигуряват устойчива и разтеглива основа, допринасяща за очакваното разрастване на опорно–двигателната система. Да не забравяме, че, обещават на малките съкровища максимално ниво на комфорт и чувство за удобство в полза на здрав, приятен и пълноценен сън.

Адекватни ценови решения и специални промоции

Матраците от марката Симеонов съществуват на българския пазар на изключително крайно ниски стойности за нормалния потребител в България. Предвидили сме и решения за за онези, които желаят своя комфорт и биха искали категорично най-качествения вариант за за решенията в спалнята си. Продуктите ни се предлагат с решение за разсрочване, вземайки под внимание персоналните искания и опции на потребителя. Като допълнение, често на в интернет магазина ни на сайта ни ще да откриете някои от най–добрите матраци от портфолиото на марката на Симеонов на редуцирани цени. Наблюдавайте аналогичните акции и намаления на страницата „Специални оферти“.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Става дума за модели матраци , изработени от компанията Симеонов,, за производството на които е употребена пяна с памет. Пяната, която помни е модерен материал, който повишава нивата на мекостта и гаранцияра за тотална почивка по време на сън. Тя се използва в направата в направата както на едностранни, също така и на двустранни матраци. Освен всичко друго, спалните продукти, създадени от пяна, която помни извивките на тялото, са подходящи за потребители с проблеми в областта на гръбначния стълб/ в задната част на тялото. помнещата пяна помага за това гърбът да бъде държан в правилното състояние, а също така и да се предостави еднакво почиване за всички части от тялото ни. Нека допълним, мемори пяната е и термочувствителна и добре регулира телесните ни температурни различия докато сънуваме.

Френски матраци

Фирма/ Компания Матраци Симеонов прави и тип френски такива, които а подходящи основно за хотелско обзавеждане. Тези наши артикули са максимално удобно решение за вътрешен дизайн в най-разнообразни хотели, почивни комплекси. Основата им е изградена от дървен иглолистен материал, прибавящ на продукта за спалня колкото се може повече здравина. На въпросната основа е нужно да бъде сложен както еднолицев, така и двулицев матрак.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Голям избор на продукти

възможността за избор на продукти от фирма Матраци Симеонов е впечатляващо богата и откликва на изискванията и исканията на голям диапазон от клиенти. В началото, в нашия каталог могат да се срещнат какви ли не видове матраци – еднолицеви и двустранни, подходящи за деца и покриващи матраци, и дори във френски стил, използващи се за мебелиране на хотели и къщи за гости. В допълнение, са определени различни серии матраци в зависимост от приложените/ нужните за изработването им материали и методи. Измежду най-любопитните комплекти са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В следващия абзац от информацията ще разгледаме с повече подробности всички видове матраци от марката Симеонов и техните най-важни характерности.

Горни матраци

Матракът, който се поставя отгоре пасва идеално, в случаите, в които трябва да превъзмогнете с матрак, който е твърд или старо легло, което е неудобно. Както разбирате, това не е единственото негово предимство. Покриващия матрак е способен и да бъде полезен за настаняване на гости, за всякакви дейности в планини и на морето. Моделите от този раздел са напълно напаснати с всичко, което ви е необходимо, ще ви предложат неподражаемо удобство когато спите.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Двулицеви матраци

Неедностранните матраци пък пасват за всички видове легла и спални. Ако можем да се изразим другояче, нашите продукти са последни модели кревати, които имат вградена подматрачна рамка. Немалко от двустранните матраци , израбитени от фирма Симеонов, осигуряват на потребителя и добавено преимущество, което подобрява степента на удобство и комфорт по време на сън. А по-конкретно опция за ползване на две различни страни – предназначена за зимата и подходяща за топлите месеци, които могат да се използват имайки предвди периода от годината или пък индивидуалните потребности и избори на съответния клиент.

Още различни серии

Серията с наименование „Алое Вера“ е създадена с мислене за отпочиването на човешкото тяло когато заспи. Матраците от тази серия имат материя с извлечено „Алое Вера“. Този плат служи за увеличаване нивата пухкавост при допир с човешкото тяло. Матраците Симеонов, включени в раздел „Алое Вера“, безсъмнено ще ви помогнат да се избавите събираните през целия ден проблеми и раздразнителност, и да се отдадете на приятен и пълноценен сън.

За серията ни, кръстена „Бамбук“ нишките от бамбук са екологичен материал, който се превъплъщава в естествен защитник неприятните аромати и опасните за човека различни зарази. Матраците Симеонов от серията, която сме кръстили „Бамбук“ намаляват до минимум възможността от наличие на зараждане на акара и засилване на различни алергии. Не бива да забравяме и, че, с помощта на на структурата им с опция за проветряване ще се избегне и складирането на влага. С този способ ще ви бъде гарантирана една подходяща, релаксираща и качествена система за почивка и сън от най-високо качество.

Раздел „Ванилия“ осигурява на купувачите изключително удобство от матраци с дизайнерски плат, който завишава степените на приятно чувство при докосване от всеки. Устойчивата им структурна изработка гарантира здравината им, а приятният бял цвят ще стои идеално в стаята, в която спите.

Както при предишния раздел, и в Серия „Какао“ има висококачествени за най-дълъг времеви период спални продукти, носещи колкото се може по-високо ниво на удобство и комфорт по време на спане. Цветът на матраците в секция „Какао“ е изцяло бял , но има изящни кафеви шарки, като по този начин правят повърхността му по-изпъстрена и привличаща погледите.

Разделът „Climattress” е от най-свежите колекции матраци сред нашите продукти. Всички продукти за спане, които тя обединява, иматса с пяна с памет, с вградени специални Cool gel капсуловани отделения, чиято функция за охлаждане на човешкото тяло ако има такава потребност. Матраците от “Climattress” серията ни са създадени за летния сезон, когато високите температурни стойности обикновено са повод за разстройство на съня на всички нас. Освен всичко друго, тяхната отворена система дава възможност за свободна циркулация на въздуха, а този факт е безспорно важно достойнство за всеки, които има нужда от разхлаждане. С матраците от серията “Climattress” ще си фантазирате, че най-после сте на море и се възхищавате на морския бриз, който пленява.

Разделът, който кръстихме „Lux” съдържа също така такива с една страна и двустранни матраци. Две са различията по отношение на материалите, които са използвани за направата на въпросните матраци – използване само на дунапрен и смес от дунапрен и мемори пяна. Матраците от колекцията „Lux” по-скоро не са меки предлагат силна основа през нощта. Събирането на дунапрен пък доставя усещане за комфорт в съчетание с силна основаТова е и причината матраците с подобно съчетание от съставни части често са избирани за купувачи, страдащи от дискомфорт в гръбнака.

Приключваме със – носещата името „Ladybird” серия. От този раздел могат да се възползват клиенти с проблеми в гръбначната област. Тук има както такива с една страна, така и двустранни матраци. Специфичната особеност на този тип матраци всъщност е, че имат основен слой с изключителна здравина. Върху въпросния основен слой е нареден слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретан материалполиеретан който трябва да масажира на тялто. Сдобивайки се с матрак от серията, която кръстихме „Ladybird”, вие започвате процеса по заличаване на всички симптоми и болки, предизвикващи проблеми по време на сън, и и положителен развой хубава и качествена почивка нощем.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Допълнения за матраци

Естествено, в каталога на фирма Матраци Симеонов ще се натъкнете на много добавки за съответния матрак. От основи и протектори за матраци до възглавници, които засилват усещането за уникална почивка по време на сън. Широката ни продуктова гама ще ви снабди с пълноценна почивка.

Изберете матраците от фирма Симеонов и се насладете висококачествен релакс по време на сън.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов са най-качественият избор за всеки апартамент
Еднолицеви матраци
Матраци Симеонов – основни продуктови раздели
Детски матраци
Адекватни ценови решения и специални промоции
Мемори матраци
Френски матраци
Голям избор на продукти
Горни матраци
Двулицеви матраци
Още различни серии
Допълнения за матраци

Leave a Reply

Back To Top