протеини

Uncategorized

протеини

протеини

Същност на протеините?

Протеините са биологически важни макромолекули, които са съвкупност от аминокиселини. Те имат значима роля в нормалния растеж и функциониране на човешкия организъм. Реално протеините имат длъжност на един от жизнените конструктивни части на които и да е живи клетки. Предназначенията , които извършват в системата , са изключително важни и особено многообразни . Започвайки от реално основни такива, обвързани с изграждането на клетките, и достигайки до осъществяването на натурални опори на тялото и транспортирането на кислород до тъканите. Телата ни имат функцията да обобщят голям брой от аминокиселините, имащи роля в основаването на протеините, но още подобни трябва да абсорбираме от външни източници. Те биха могли да бъдат хранителните продукти, наситени с протеини, или множеството протеинови хранителни добавки, които се предлагат в продажба.

Протеините и натоварването

При съчетание с рутинни спортове , протеините дават истински полезно въздействие върху тялото и общата физическа подготовка на човека . Осигуряване на храни или хранителни добавки, съдържащи протеин, е полезно да се извършва около 2 часа преди съответния спорт . В този ред ще се поощри действието на мускулен растеж и развитие след края на физическите натоварвания . Смесицата от протеини и въглехидрати пък бави изразходването на мускулния гликоген и намалява щетите върху мускулната тъкан , предизвикани от тежкото въздействие. Е, сега разбирате – при условие, че искате оптимизация на ефективността на тренировките във фитнеса, подхранване на мускулното увеличение и подобрение, също и помагане на възстановяващите дейности, протеините могат да бъдат ваш незаменим другар в достигането на тези цели .

протеини 1 Най-добрите
протеини

Протеинови хранителни добавки

Хранителните добавки имат характеристики на много добър способ за консумация на необходимите размери протеин на организма . Те са наистина ключови за всекидневно активните хора , при условие, че доставят на тялото съответната сила , за устояването на непрестанното напрежение . Ето основните типове протеини, които бихме могли да приемаме в състава на хранителни добавки:

– суроватъчен протеин – оказва се най-предпочитан сред спортуващите поради моментното му разтваряне и разграждане от системата . Реално трудно бихме приели конкретното количество от него чрез храните , без претоварване на своя стомах.

– казеин – познат е още като млечен протеин. Той осигурява неспирното получаване на някои аминокиселини, осъществяващи основополагаща функция в развитието и развитието на скелетната мускулатура.

– телешки протеин – също съдържа съществени нива на аминокиселини, подкрепящи скелетната мускулатура. Неговото приемане покачва абсолютната жизненост и бодрост на мускулите.

– яйчен протеин – силното му предимство е умението да бъде приеман изцяло от човешкия организъм . Той задвижва непрестанното отделяне на градивни витамини за мускулите.

– растителен протеин – също доста значим за мускулатурата от разновидностите с животински произход . Освен това той държи ниски стойности на наситени мазнини, което е от огромна полза не само за нашето тегло , но и за благополучието на сърцето.

протеини 2 Най-добрите
протеини

В кои храни съществуват големи степени протеини?

За да взимаме наложителната ни ежедневна доза протеини, е наложително да сме наясно кои продукти са изпълнени с тази група вещества . Страхотно е, че съвпадащите храни са доста разнообразни . Иначе казано , за да си осигурите протеини, не е наложително да следвате някакви много прецизни режими. Налага се просто да спазвате сравнително разделно хранене, което ще ви осигури нужните полезни витамини. Нека да погледнем кои храни е добре да съчетава такова балансирано хранене:

– телешко месо – освен истината, че е вкусно , телешкото месо доставя на хората големи количества протеини. Посредством една нормална телешка пържола например можете да доставите на организма си около 22 грама от тях.

– риба – рибата е още един значителен източник на съществени елементи в човека . На първо място по наситеност на протеини е рибата-тон, следвана от аншоата и сьомгата.

– яйца – яйцата са изключително добър вид закуска. Освен протеини, те са пълни и с достатъчно вещество витамини А, D и Е, също така и омега-3 мастни киселини. Яйцата биха удовлетворили чувството за глад и в едновременно ще ви дадат потребната енергия за деня.

– боб и леща – бобът е между най-подходящите растителни банки на протеини, без значение дали ще го консумирате в манджа или като салата. Огромно съдържание на този вид съединения има и в лещата, като в допълнение чрез нея можете да се снабдите и с и желязо, магнезий и калий.

– ядки – периодичното консумиране на ядки е перфектен път за приемане на протеини. Най-дейни между тях в този смисъл са фъстъците и бадемите, които наистина подтискат чувството на глад .

протеини 3 Най-добрите
протеини

Протеините на Ready for life – качество и ефикасност на достъпни цени

В асортиментите на Ready for life бихте могли да закупите разновидности протеини и протеинови продукти, част от поредиците на широко известни и топ фирми за хранителни добавки. Те не само ще ви помогнат за стегнато оформено тяло, но и ще ви окажат подкрепа за запазване в идеално здравословно състояние . Още , при нас имате свободата да си поръчате тези първостепенни протеини на реално прилични ценови категории. Ето най-препопъчителните продукти от групата „Протеини“, събрани за вас :

1. Blade Sport Protein Concentrate – започваме с този страхотен протеин на прах . Протеинът съдържа 87% суроватъчен протеин и е перфектен за рутинно трениращите . Всяка доза на Blade Sport Protein Concentrate снабдява организма ви 21 грама протеин. В допълнение , хранителната добавка пълна с голямо количество л-глутамин и аминокиселини с разклонена верига. Както вероятно знаете , този вид аминокиселини, разпространени под конкретното прозвище BCAA, са значително помагащи за всеки интензивно активен човек . Как да консумирате протеиновия продукт? 1 цяла мерителна лъжичка смесваща се в 200-250 мл вода или мляко. Това количество нормално се приема преди и след натоварване , но за по-голям сигурност сте свободни да прибавите и още един прием всяка сутрин .

2. WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer – напълно природен гейнър, действащ за продължително укрепване на мускулните нива . WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer се състои от няколко вида протеин с максимален биологичен потенциал , постигайки огромен анаболен ефект. И още , благодарение на въглехидратите, съдържащи се в , протеинът е и страхотен източник на мощ за цялото тяло . Всеки прием от WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer има 56 грама протеин и приблизително 230 грама въглехидрати, което го превръща в един от най-добрите гейнъри в мрежата. Хубаво е да се взима ½ лъжица сутрин ½ доза след натоварване .

3. Prozis Sport 100% Real Whey Protein – съставен от най-качествен суроватъчен концентрат с над 80% белтъчно ниво . С пълен тип продукт ще ви бъде от полза за повишаването на мускулната си маса, естествено и да задържите желаните мускули в продължителност . Prozis Sport 100% Real Whey Protein е пробван от ред самостоятелни лаборатории и притежава нужните удостоверения за качество. Естествено се предлага в чудесни вкусове, включващи Шоколад и Бисквитки с крем. Даваме ви съвет да се изпива 1 лъжица 25 грама рано на гладно и 1 мярка след действие . За по-ефективни процеси , можете да си набавяте и допълнителна напитка от протеиновия продукт преди спорт или пък през нощта.

4. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured – първо качествен протеинов продукт, принадлежащ към световна марка за спортни хранителни добавки Myprotein. Осигурява на организма по 82 грама протеин на всеки 100 грама сухо количество. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured държи понижено съдържание на мазнини и лактоза, но пък е изпълнен с калции и задължителни аминокиселини. Добър избор както за професионалисти , така и за хора , които просто си придържат здравословен живот. 25 грама от материала се разтварят в 150-250 мл вода или мляко. Това количество обикновено се изпива до половин час след натовареност , но ако не можете, можете да я набавяте и по всяко друго време .

5. Myprotein Vegan Blend Flavoured – друго предложение под името Myprotein, което пък е направено за вегетарианците и веганите. Myprotein Vegan Blend Flavoured е комбинация от грахов протеинов изолат, протеин от кафяв ориз и конопен протеин. Предоставя на тялото над 22 грама протеин на приемане, както и съвкупния спектър от есенциални аминокиселини. Продуктът има перфектно действие върху граденето на мускулната маса и методите на приемане на основните хранителни елементи от тялото . Една мерителна лъжичка от Myprotein Vegan Blend Flavoured се разтваря в 150-250 мл вода или сок, като е добре да се поемат 2 или 3 такива дози дневно .

6. Battery Nutrition Whey Gold Isolate – пригоден както за постоянно спортуващи, също и за желаещи да надскочат дневния си прием на протеини. Battery Nutrition Whey Gold Isolate съдържа единствено и единствено първокласни протеин изолат и хидролизат от гарантирани източници. Всяка порция от 25 грама подава на организма 21 грама чист протеин. Материалът забързва развоя на изчистената мускулна тъкан и поддръжката на анаболните дейности в системата . Добре е ежедневно да се поемат по 2 дози – 1 при събуждане и 1 след трениране .

7. WIN Nutrition 100% Hi-Protein Standard – протеинова пудра, пълна с качествени протеини от пет различни източника – суроватка, мляко, пшеница, соя и яйца. Богата на всички аминокиселини, необходими за лесното и ефективно натрупване на активна мускулна маса. плюс това , протеиновият продукт има варианти в страхотни вкусове ванилия, шоколад и ягода и се разтваря наистина лесно във вода. Също като горния ни вариант , се приемат по 2 порции дневно – 1 сутрин и 1 след тренировка .

8. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured – завършваме с още едно протеиново предложение от британската марка за спортни добавки Myprotein. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured представлява хидролизиран телешки протеин, извлечен от говеждо месо. Той разработва бързото и значимо ниво на мускулна маса, така и по-доброто съвземане на тялото след силови натоварвания. Не съдържа лактоза, а стойностите на захар и мазнини вътре са изключително малки . Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured доставя на системата 22 грама телешки протеин и широкообхватен хоризонт от есенциални и неесенциални аминокиселини. Съветваме ви да се приема по 1 доза сутрин и 1 доза след дейности . Ако преследвате най-добри успехи , можете да набавите и допълнителна доза от протеиновия продукт измежду храненията .

Разлистете каталога на Ready for life и си подберете най-подходящите протеинови продукти на страхотно адекватни стойности, като не забравяте и нашите други продукти:
Л карнитин
протеини
суроватъчен протеин
хранителни добавки
myprotein
аминокиселини
креатин
трибулус
фет бърнър
bcaa

протеини 4 Най-добрите
протеини
протеини 5 Най-добрите
протеини
протеини 6 Най-добрите
протеини
протеини 7 Най-добрите
протеини
протеини 8 Най-добрите
протеини
протеини 9 Най-добрите
протеини

Същност на протеините?
Протеините и натоварването
Протеинови хранителни добавки
В кои храни съществуват големи степени протеини?
Протеините на Ready for life – качество и ефикасност на достъпни цени

Leave a Reply

Back To Top