ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

Uncategorized

ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

Може ли всички ние , да изживеем своя забързан и модернистичен ден, без смартфони? Конкретен отговор на този въпрос подава световната статистика на общият брой използващи смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Числото на потребителите които се спират на смартфони разбира се се увеличава от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., прогнозират специалистите. В момента малко повече от 36% от световните жители употребяват смартфони, на фона на 2011 г., когато този дял е само 10. И това не е случайно , има фактори за тяхната популярност.

# ПРИЧИНИ , РАБОТЕЩИ ЗА РАЗВИВАЩИЯ СЕ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

поддържане на комуникация с персонална или професионална задача ;

ползването на доста типове апликации за поръчки в мрежата или резервации;

събиране на разтърсващи мигове или случки ;

слушането на музика , от смартфона, ни донася настроение , заряд и положителни трепети .

КАК ТРЯБВА ДА ПРЕДПАЗВАМЕ НАШИЯ НОВ СМАРТФОН?

Ще ви изредим някои съществени неща, които бихте успели и е потребно да предприемете, в случай, че сте готови да предпазите вашия нов смартфон и той да ви бъде от полза по-качествено и за продължителен период от време.

Изключително добри смартфони 1
Изключително добри смартфони

ТРЯБВА ДА СТЕ НАЯСНО И С RAM ПАМЕТТА, НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по ред , RAM паметта е важна при смартфоните, за да съхранявате колкото желаете песни , игри, снимки и видеа . 32GB е оптимална стойност, независимо от факта, въпреки факта че най-новите разновидности смартфони поддържат 64GB.

ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПРЕДЦЕНИМ КОЙ Е НАШИЯТ СМАРТФОН?

Богатият избор от смартфони по магазините, на моменти има вариант да ни подведе, поради този факт е удобно след като гласуваме доверие на установена фирма сред конкуренцията , като например ООД. Ще ви предложим съществено важните наставления, които експертите от ООД поверяват . Главни критерии за предпочитане на новия ви смартфон:

ИЗКУСТВО ОТ ЦВЯТ ПРОТИЧАЩА ПРЕЗ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

За екрана на смартфоните от огромно значение е представянето на цвета и яркостта, а не само разделителната им способност. Ако забележите, колко ярък е панела, това ще е показател и за наситеността на цветовете – AMOLED панелите водят LSD, по тези критерии . Предимството на последните модели смартфони е, че те имат висок, динамичен диапазон – HDR, който проявява още повече нюанси .

ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И ПАРАМЕТРИТЕ НА КАМЕТАТА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните в действителност е една от най-следените характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, играят роля и специалните функции, подобни на : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

Разновидности смартфони 2
Разновидности смартфони

НАМЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Открийте вашият смартфон, имайки предвид желаната големина на екрана. В случай, че за вас е на първо място работата с мобилния апарат с една ръка или просто сте на мнение , че малкият екран отговаря на вкуса ви , по-добре търсите такъв с размери между 4,6 и 5 инча. Но ако повече време прекарвате в гледане на сериали, концерти или забавни игри, то по-пълноценен би бил екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

КАКВА БИ МОГЛА ДА Е ИСТИНСКАТА РЕЗУЛТАТНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в сегашни дни е един лек подвижен компютър, притежаващ процесор, памет и изящен дисплей, върху който можеш да издириш това, което ти е необходимо . Без значение от идеята къде се намираме , имаме шанса установим , че хората практически “живеят в“ самртфона си и през цялото време издирват нещо, може би себе си. Названието смартфон е словосъчетание от английските smart и phone, като първата означава : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – което съвсем изрядно приляга на спецификите на самртфона. Идва момента представим главните плюсове от смартфона:

Водим разговори с приятели и роднини, понякога продължаващо часове или по работа се свързваме колегите ни;

Заявяваме нашето интернет присъствие , използвайки социалните мрежи, следователно сме неизменно в течение на последните събития , мнения и споделяния ;

Напоследък често смартфоните се използват и в офиси на фирми, за ползотворна работа ;

При условие, че сме отегчени от ежеминутните задължения , използвайки смартфона си, кратковременно и просто „преминаваме“ в най-интересното ни приложение , готови да се гмурнем в предпочитана песен; да пристъпим в алтернативна вселена, посредством разчувстващ филм; да се разсеем с комедийно предаване или поне за минути да се „потопим“ в буквите на завладяващ рома .

Смартфоните са пръв приятел , при условие, че сме прегладнели , без значение колко е часа .

Когато имаме желание да си направим селфи, имаме емоционален момент от точката на кипене ;

Лаптопите ни са определено тежки , сравнено със смартфоните, които не само са леки , но се побират в джоба на дънките ни.

Най-добрите оферти за смартфони 3
Най-добрите оферти за смартфони

ДОБРИ НАСОКИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ГРИЖАТА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

Веднага щом го купите, намерете калъф, идеално прилягащ на вашият смартфон – това ще осигури протекция от белези или хипотетично изпускане върху твърда повърхност . Дизайна, също има значение , открийте калъф, който отговаря на точно по вкуса ви и с него ви е комфортно , когато смартфона е в ръката ви;

Протектора, със сигурност е необходима част от поддръжката за смартфона – той пази екрана от белези и понякога от леки напръсквания с течност ;

Внимавайте , пазете смартфона си от вода. Ако инцидентно , попадне по-голяма капка или го залеете , бързо извадете батерията, за да може за час да изсъхне и чак след това я върнете отново .

Еднократно месечно е препоръчително да се направи запълнен цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Това означава, че за смартфона ви е наложително зареждане на 100% после да оставите батерията да се изтощи на цяло , падайки до 0 и сам да изключи . Така ще запазите живота на батерията по-дълго време;

Запазете смартфона си в добро състояние – честото зачистване , преобрази екрана наслаждение за вас и следователно ще има още по-красив вид . Целесъобразно не е добре да използвате хартия, а просто лека кърпичка, в противен случай , би могло да бъде нанесено ненарочно надраскване на екрана;

Слагайте смартфона си, през цялото време на едно и също място, когато сте навън. При пазаруваме в магазин или друга обществена сграда, бъдете внимателни ако го оставяте за кратко , някой е възможно да ви го вземе или открадне. Според този факт , не забравяйте да използвате FindMyPhone или релевантната функция, ако бъде загубен или откраднат.

Най-добрите смартфони 4
Най-добрите смартфони

СТРАНИЦАТА ЗА ПОКУПКА НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОЖЕСТВО АКСЕСОАРИ

Вижте страницата на ООД и открийте смартфона, подходящ за стила ви на живот и потребности . Практичен, удобен и с очарователен външен вид е вашият смартфон, с него се чувствате естествено. Запознайте се още с групите в сайта ни изпълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Голямо разнообразие смартфони 5
Голямо разнообразие смартфони
Изключително добри смартфони 6
Изключително добри смартфони
Намерете най-добрите оферти за смартфони 7
Намерете най-добрите оферти за смартфони
Изключително добри смартфони 8
Изключително добри смартфони
Каталог смартфони 9
Каталог смартфони
Изключително качествени смартфони 10
Изключително качествени смартфони
Голямо разнообразие смартфони 11
Голямо разнообразие смартфони

КАК ТРЯБВА ДА ПРЕДПАЗВАМЕ НАШИЯ НОВ СМАРТФОН?
ТРЯБВА ДА СТЕ НАЯСНО И С RAM ПАМЕТТА, НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПРЕДЦЕНИМ КОЙ Е НАШИЯТ СМАРТФОН?
ИЗКУСТВО ОТ ЦВЯТ ПРОТИЧАЩА ПРЕЗ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И ПАРАМЕТРИТЕ НА КАМЕТАТА НА СМАРТФОНА МИ
НАМЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
КАКВА БИ МОГЛА ДА Е ИСТИНСКАТА РЕЗУЛТАТНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
ДОБРИ НАСОКИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ГРИЖАТА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
СТРАНИЦАТА ЗА ПОКУПКА НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОЖЕСТВО АКСЕСОАРИ

Leave a Reply

Back To Top