Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – мнения за дрехите Jack and Jones

Uncategorized

Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – мнения за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – мнения за дрехите Jack and Jones

Познати ли са ти страхотните дрехи jack and jones? А фирмата , която показва дрехи jack and jones въобще ? Абстрахирайки се от това, че у нас тя да не е в редиците на най-популярните , си заслужава да се запознаеш по-добре с артикулите й и да намериш точно тези сред тях, които отговарят на твоята същност и начина, по който гледаш на света !

До днес дрехите Jack and Jones са преминали през 5 авторски линии

От основаването си до днес дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 автономни линии на марката – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, те имат за цел да обединят абсолютно всички оутфитове, възгледи и замисли, но се различават един от друг, за да са подходящи за разнообразните вкусове и стилове на обличане .

Дрехите Jack and Jones са подходящи за за всеки ден

Дрехите Jack and Jones са могат да се носят през пролетта, лятото, есента и зимата – изработват се новаторски дизайни от съвременни и различни платове блузки с къс ръкав и ризи, в разнообразни цветове или с прибавени елемента , популярни в конкретния етап на показване на клиентите на линията дрехи. Тъкмо за тази определена линия дрехи Jack and Jones, фирмата работи в тясно съдружие с много малък на брой влюбени в това, което правят доставчици , които стигат до максимално добро качество на крайния продукт . Благодарение на съвместната им работа , дрехите Jack and Jones се превръщат в неделима част от облеклото на всеки , валидни за всякакъв случай. Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже с модерен начин на живот и елегантен външен вид – точно такива, които се налагат класиката , но в по-модерна и актуална комбинация .

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 1
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са подтикнати от поп културата на града – начинът на обличане е интересен и много различен , от него лъха радост , а вдъхновението за тях е провокирана от най-актуалните течения. Те са с високо качество и съчетават в себе си комбинация от цветови гами и начини на обличане, даващи ти възможността да приспособиш абсолютно всяка визия така, както ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и смели , подходящи за онези , които не се боят да се откроят сред тълпата . Подходящи са за модерните мъже , които често съчетават всякакви начини на обличане в аксесоарите и детайлите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals включва цветни облекла , като блузи с къс ръкав с щампи, ежедневни блузи , спортни блузи с качулка и цип и дънки .

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 2
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те телепортират в градската улична култура . Специфични за тях са множеството изображения, подобни на улични рисунки, използвани при направата им, и новаторските детайли . Материите са с високо качество , а водещите цветове – класически, за да могат детайлите да се откроят по-контрастно. Линията дрехи Jack and Jones Core съчетава обикновената и ежедневната визия чрез продукти , като „anti-fit“ дънки, блузки с къс ръкав с изобразени картинки, характеризиращи културата на улицата, блузи с качулка и цип, обувки и леки плетива . Новаторският вид на дрехите Jack and Jones се постига благодарение на изрязани шевове и редица други технически орнамента, малка гама от цветове, неутрални нюанси, комбинирани с дръзки, открояващи се цветове, които провокират интереса и определено привличат вниманието . Линията дрехи Jack and Jones Core отговаря на интереса на младите мъже , които се интересуват от модата . Градският начин на живот и динамичният живот личи ясно , като се съди по визията им .

Намерете дрехи Jack And Jones 3
Намерете дрехи Jack And Jones

Погледни и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще разгледаш в продуктовия ни каталог , са сред най-продаваните на марката , така че доказано са си отвоювали чуждестранния интерес. В тяхното число са изчистените тениски от серията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с фина материя от пухкав памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и спортният екип, подходящ за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подхождат и за по-хладния период от време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са пухкави и разтегателни, но не предизвикват неудобство на тялото. Към колекцията дрехи Jack and Jones Core са и якетата на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете марки са водоустойчиви и предпазват от вятъра, са пригодни за абсолютно всяка визия и имат много джобове, пригодени , за да побират всичко необходимо .

Изключително качествени дрехи Jack And Jones 4
Изключително качествени дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се характеризират с класическа кройка и се характеризират с бляскави дрехи и продукти , известни като „икони“ в обществото. Отлично известната класика е съчетана с тренди орнаменти , от съвременните течения.

В годините след създаването си дрехите Jack and Jones са предлагали преди всичко дънки

В годините след създаването на фирмата, дрехите Jack and Jones са главно дънки, защото денимът вече е трайно установен на световните пазари и се произвежда в най-разнообразни разновидности . И до ден днешен , дънките се произвеждат в разнообразни цветови палитри и отенъци, избелени , в по-малка или по-голяма степен скъсани, по-прилепнали за тялото , от вида „skinny fit“ и “slim fit”, традиционните видове „regular fit“ и т.н.. Това е и подходът, с който брандът получава шанса да се утвърди пред света и да си спечели мястото до останалите големи производители на дънково облекло. В последните години , фирмата лансира колекцията от модели дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която предопределя основната идея на дънките и има за цел те да бъдат с по ниски цени за всеки джоб. Главното, на което държи , е най-вече първокласното качество, впечатляващият модел и майсторството на изработка.

Изберете нашите дрехи Jack And Jones 5
Изберете нашите дрехи Jack And Jones

Открадни идея за своята визия

Съумяхме ли да провокираме вниманието ти? Силно се надяваме да бъде по този начин! Дрехите Jack and Jones са изработени с голямо внимание към използваните тъкани и направените детайли , за да обхванат различните визии и уникалната индивидуалност, която да ти допадне и да можеш да избираш сред многобройните предложения . Фирмата истински си струва да бъде оценена и у нас по начина , по който се е утвърдила и в другите държави.

Вижте още всички наши артикули и сетове дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 6
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones
Ефектни дрехи Jack And Jones 7
Ефектни дрехи Jack And Jones
Оферти за дрехи Jack And Jones 8
Оферти за дрехи Jack And Jones
Изключително качествени дрехи Jack And Jones 9
Изключително качествени дрехи Jack And Jones

До днес дрехите Jack and Jones са преминали през 5 авторски линии
Дрехите Jack and Jones са подходящи за за всеки ден
Линията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Серията дрехи Jack and Jones Core
Погледни и ти!
Колекцията дрехи Jack and Jones Premium
В годините след създаването си дрехите Jack and Jones са предлагали преди всичко дънки
Открадни идея за своята визия

Leave a Reply

Back To Top