Какво трябва да знаем относно разнообразните типове автогуми съобразно параметрите на автомобила ви

Uncategorized

Какво трябва да знаем относно разнообразните типове автогуми съобразно параметрите на автомобила ви

Какво трябва да знаем относно разнообразните типове автогуми съобразно параметрите на автомобила ви

Автогумите безспорно са сред най-съществените детайли за всеки автомобил. Вашите автогуми изпълняват функцията за придаването на отлична лекота и свобода по време на движението на превозния автомобил, и гарантирането на безопасността , спрямо автогумите, както на водача, така и на всички наоколо. За да успеете да изпълните тези цели обаче, най-добре да заложите на правилните автогуми. В това изложение ще изведем базисните фактори, които е необходимо да бъдат взети под внимание при спирането в избора . Като допълнение, ще ви покажем няколко полезни препоръки относно работата по монтаж , така че всичко да протече по доказано най-гладкия и установен начин за вас.

Как да откриете подходящите автогуми?

Нужно е при търсенето на автогуми да се вземат под внимание няколко доста важни съображения и характеристики . Тези детайли ще ви бъдат полезни да узнаете кои са най-прилягащите и подходящи автогуми за вашето возило. Те водят своето начало от размера и различните показатели на автогумите, и стигат до подкатегории като съответната цена и цел . В следващата част на статията ще ви стане ясно онова, което трябва ви бъде ясно за съответните условия , поемащи важна роля в момента на подбиране .

# Главни дадености , имаме предвид в избора на автогуми

Размер – размерът естествено е една от първостепенните характеристики, които трябва да се предвидят . За всеки модел кола си има целесъобразен размер автогуми, често посочен в нейното упътване. Не забравяйте да вижте това упътване и имайте предвид написаните в него размери . Купуването на неподходящ за вашата кола размер автогуми е възможно да бъде последвано от някои недобри действия при шофиране , като например висока консумация на горивна течност, стържене при завиване и т.н.

Товарен и скоростен индекс – два поакзателя, които също са от истинско значение в процеса на покупка на автогуми. С какво точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежината, която съответната автогума е възможно да издържи . От друга страна пък скоростният индекс предоставя до краен предел възможна скорост за определената автогума. Или казано с други думи , товарният и скоростният индекси посочват границите при функцията на определените типове и модели автогуми, с които който и да е водач ангажиран да изпълнява .

Длъжност – под „длъжност“ имаме предвид в какви пътни ситуации често ще бъдат използвани закупените автогуми. Разнообразната ситуация на шосето е свързана и различаващи се специфики и характеристики от гледна точка на автогумите. Автогумите, изобретени за работа в градска среда , трябва да обещават по-икономично харчене на гориво и максимално малък спирачен път. Ако обикновено шофирате по магистрали или други главни пътища, ключови за покупката на автогуми са тяхната стабилност на високи скорости, максималното взаимодействие с пътя и произтичащия от него комфорт при управление.

Стойност – съвсем нормално колкото по-стойностни автогуми смятате да монтирате на вашето превозно средство, толкова по-скъпа цена ще е нужно да платите за тях. Въпреки всичко разучете внимателно за кой модел автомобил са ви необходими , къде планирате да го използвате и кои особености на автогумите са от неотложна потребност за вас. В този дух ще успеете да имате възможно най- подходящото и прилягащо ви съотношение между цена и качество при покупката на автогуми.

Изберете нашите  автогуми 1
Изберете нашите автогуми

Експресно получаване

– получаването на поръчаните стоки от сайта ни нормално се изпълнява дори в рамките на следходния работен ден. Евентуално ако желаният тип гуми липсва в склада ни и е нужно сега да се докара от Германия, интервалът е до 10 работни дни.

Вземете автогуми 2
Вземете автогуми

Зимни автогуми

– те са създадени да осигурят нормалното придвижване на автомобила в тежки зимни обстановки , често съдържащи фактори като дъждовни шосета , снегове и замръзнали участъци . Знаейки за това следствие са снабдени каучукова консистенция, имаща необходимата разтегливост при занижени температури и подсигуряваща правилното взаимодействие с пътната настилка. Зимните автогуми нормално се поставят през октомври или ноември и се сменят през пролетта , когато е ясно, че зимата и поледиците са напълно завършили.

Разгледайте автогуми 3
Разгледайте автогуми

Летни предложения автогуми

– пасват идеално на атмосферните условия през топлия пролетно – летен период в страната . Изделията , от които са направени те, не допускат изхабяване при бързи скорости, или пък повреждане причинено от прекомерните жеги . Монтирайки на автомобила си летни автогуми, бихте могли да бъдете убедени , че те ще се съхранят в перфектно състояние за значително дълъг период от време .

Подходящи за всеки сезон автогуми Измислени с умисъл да се прескочи отегчителната и неприятна за някои шофьори на автомобили смяна на автогумите на всеки шест месеца. Въпреки че не успяват съвсем да заместят зимните или летните такива, те съчетават голяма част от характеристиките на двата вида и обещават поддържането на нужните нива на сигурност при управление на автомобила. От една страна всесезонните автогуми предоставят сигурното шофиране през зимата, а от друга – са издръжливи на познатите летни горещини.

Качествени автогуми 4
Качествени автогуми

Наставления след монтирането на автогумите

след прикачване – след закачането на гумите , продължавайте редовно да преглеждате състоянието на автогумите. Внимавайте за външни промени в налягането им, външни белези , неизправности и различни потенциално не много хубави признаци . Ако установите подобни, своевременно потърсете решение на проблема, за да си осигурите изрядното пътуване .

Достъпи стойности

– в платформата ще откриете автогуми на страхотно ниски и стандартни за потребителя цени. Доверените ни лица всеки ден следят теченията на нашия пазар в това отношение , за да гарантира задоволителна полза за постоянните наши потребители .

Предлагаме ви да видите нашите варианти за автогуми

Обърнете внимание на списъка на сайта ни и посочете пасващите автогуми за своето превозно средство ! Разгледайте и другите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Най-предпочитаните автогуми 5
Най-предпочитаните автогуми
Вземете автогуми 6
Вземете автогуми
Вижте каталога ни с автогуми 7
Вижте каталога ни с автогуми
Изберете нашите  автогуми 8
Изберете нашите автогуми
Разновидности автогуми 9
Разновидности автогуми

Как да откриете подходящите автогуми?
Експресно получаване
Зимни автогуми
Летни предложения автогуми
Наставления след монтирането на автогумите
Достъпи стойности
Предлагаме ви да видите нашите варианти за автогуми

Leave a Reply

Back To Top