На ясно ли сте как точно се използват мотофрезите?

Uncategorized

На ясно ли сте как точно се използват мотофрезите?

На ясно ли сте как точно се използват мотофрезите?

Мотофрези наричани още мотокултиватори са обработващи земята машини, употребяващи се за разрохкване на вече изорана почва. Процесът може да се нарече още фрезоване с прилагането му на практика оставащите големи буци се надробяват на изключително малки парчета . Днес мотофрези се ползват едновременно в големи земеделски площи , така и в градини на къщи и дворови пространства. По-нататък в абзаците на статията ще изложим отличителните белези за употребата им и характерните предназначения на функционалните групи от определената категория уреди . Също така , ще бъдат представени същинските компоненти, които трябва да се държат под око при избора на удачни и подходящи мотофрези.

При какви необходимости вършат по-добра работа малки видове мотофрези

Това са мотофрези, с функционална ширина попадаща в диапазона между 30 и 40 см. Площите , на които в повечето ситуации се експлоатират малките мотофрези, са лехи, алеи с цветя и места със засадени нови дръвчета. В продажба са налични асортименти от тази група с електрически и двутактови двигатели.

Ето защо да си вземете вашия нов модел мотофреза от Мотофрези ООД?

Покупката в Мотофрези ООД ще ви осигури доста плюсове както във връзка с стандарта и цената на мотофрезата, така и свързано с нейната доставка . По-нататък ще ви разкажем накратко за изтъкнатите дотук преимущества .

Най-добрите оферти за мотофрези 1
Най-добрите оферти за мотофрези

Модели мотофрези зависещи от обработваемата им способност

Поставяйки работната ширина като фактор , бихте успели да си изградите идея още по-кристално и прецизно каква мотофреза е удачна за нуждите и вашите критерии. На база на това съображение се продават три вида мотофрези – малки, средни и големи. Запознайте се с информация според детайлите и характерните белези на всяка една от споменатите видове мотофрези:

Вижте създадените от нас промоционални оферти на мотофрези

В Мотофрези ООД непрекъснато са налични промоции и ниски цени за продукти от всякакви категории. Ако преглеждате периодично тези предложения и намаления, без съмнение ще имате възможност да закупите добра и издържана мотофреза на много изгодна за вас цена.

Най-продаваните сред масовия клиент средни мотофрези

Най-предпочитаната от съвременните клиенти група. Какво е наложително да знаете специално ? Средната група мотофрези са с ширина на работа от 90 до 100 см. Те работят с по-силна мощност сравнено с малките групи и положително са употребявани за култивиране на по-широки по своята площ обработваеми райони и терени .

Предпоставки преди избор на мотофреза

Има няколко главни елемента , на които е полезно да отделите внимание когато търсите машина от категория „Мотофреза“. Сред необходимите предпоставки са ширината на обработваемата територия, която искате да третирате , както и наличието на инвентар към уреда . Разгледайте конкретно необходимата ви база знания обвързана с тези фактори :

– големина на земеделската земя – на практика площта на земеделската местност е едно от първостепенните съобразности, които се вземат предвид купувайки мотофреза. Неизбежно е съществено дали ще използвате мотофрезата конкретно в вилния двор и градината си или пък тя ви трябва и за други по-големи като площ земеделски участъци . В първия случай бихте могли да си позволите да изберете мотофреза притежаваща по-лека мощност и работна ширина, докато във вторият се налага устройството да се определя като от по-високите класове . Най-вече по-обемните мотофрези имат даденостите сто процента резултатно и ефективно да извършват функциите на по-малките такива, обаче обратният процес е трудно постижим .

– разполагане с инвентар – опцията за инвентар към мотофрезата е друг момент , на който е от полза да обърнете внимание . Обикновено малките мотофрези и моделите с електрически двигател не са пригодни за допълнителен прикачен инвентар, а имат ограничения главно в разрохкването на земята. Ако мислите към новата ви мотофреза да добавите плуг за оране, ремарке и т.н., изберете модел , който би могъл да ви осигури тази опция. Такива са по-мощните мотофрези или мотоблоци. Бъдете наясно дали към избрания модел има опция да се постави инвентар.

– брой скорости – и не на последно място , броят скорости, които има уредът, също е от съществено значение за резултата на работата ви с него. В случай, че ще се нуждаете от мотофрезата за много различни действия, значи ви даваме препоръка да предпочетете уред с повече скорости. Бавните скорости ще ви позволят например да извършвате бразденето по-детайлно , също и да придвижите своята земеделска реколта.

Каталог мотофрези 2
Каталог мотофрези

Мотофрези и други асортименти за къщата и градината

Не подминавайте шанса да изберете и още раздели в магазина ни като:

резачки
винтоверт
ъглошлайф
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Огромно разнообразие от мотофрези 3
Огромно разнообразие от мотофрези
Намерете най-добрите оферти за мотофрези 4
Намерете най-добрите оферти за мотофрези
Изключително качествени мотофрези 5
Изключително качествени мотофрези
Нашият каталог с  мотофрези 6
Нашият каталог с мотофрези
Голямо разнообразие от мотофрези 7
Голямо разнообразие от мотофрези
Най-добрите оферти за мотофрези 8
Най-добрите оферти за мотофрези
Вижте нашите мотофрези 9
Вижте нашите мотофрези
Видове мотофрези 10
Видове мотофрези

При какви необходимости вършат по-добра работа малки видове мотофрези
Ето защо да си вземете вашия нов модел мотофреза от Мотофрези ООД?
Модели мотофрези зависещи от обработваемата им способност
Вижте създадените от нас промоционални оферти на мотофрези
Най-продаваните сред масовия клиент средни мотофрези
Предпоставки преди избор на мотофреза
Мотофрези и други асортименти за къщата и градината

Leave a Reply

Back To Top