seo оптимизация

Uncategorized

seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В ТЪРСАЧКИТЕ

От 2006 год. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД извежда многобройни уебстраници на първи позиции в Google и екипът на <a href="https://seo-optimizacia.bg/" title="seo оптимизация от фирма SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД”>SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн търговията им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира вашия уебсайт на водещи места в Google, значи сте на правилното място!

През изминалата година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успя да премести Apple от водещото място в ранглистата на най-скъпите компании в света. И разбирате ли по какъв начин? Благодарение на Adwords! За изминалата година 86% от приходите на Google или $79 400 000 000 са от сайтовете в AdWords. Това е вашият капитал и инвестициите на всички малки и големи бизнеси, които не само дават пари на Google, но и си спечелват купувачи от това.

Каква е идеята на SEO оптимизацията?

По каква логика уебстраниците се позиционират на първи места? Най-добрата новина е, че измислен е доказан метод – SEO оптимизацията. Той е в полза за всеки, ще даде резултати и за вашия уебсайт. Начинът е seo оптимизацията.

За да класира вашата уебстраница на първа позиция, търсачката се нуждае да намери в сайта ключовите словосъчетания, по които клиентите ви проучват. Тези ключови думи трябва да са в текста, в URL-адреса, в тайтъла, в дескрипшъна и в названието на снимките. Не само това Google има нужда да открие на уебсайта ви голямо, свързано с продукта и непрестанно добавяно описание, както и линкове към уебсайта от разнообразни авторитетни уебсайтове. Вашата уебстраница трябва да има адекватна структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. В заключение имате нужда да изпълнявате всички 252 заръки, написани от екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Поради каква причина имате нужда от SEO оптимизация?

AdWords е най-печелившият бизнес в света! Но все пак по-малко от 15% от клиентите в Google са към AdWords линковете. Другите 85% от кликовете според Zero Limit Web са върху органичните страници.

Ако си казвате: Чудесно, значи спираме да даваме пари на Google – не го правете! Щом сайтът ви не се показва измежду топ три – трябва да продължавате да използвате Adwords! Нещата се случват така, защото 84% от потребителите избират топ 3 уебсайта в търсачките, а едва 1% – върху уебстраниците на страниците след водещата. Сега вече знаете къде можете да прикриете мъртвец – на втора страница в SERP! Вашата страница някъде там ли се намира?

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разбира се, имате възможността да се помъчите да въведете насоките ни и сами като се водите от инструкциите на тези страници. Ако имате членове на екипа, на които да поверите SEO оптимизацията, те задължително трябва да преминат през тренинг, да бъдат консултирани и да има кой да ги контролира при изпълнението на целия проект на SEO оптимизация. Ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да направим SEO оптимизацията за вашия уебсайт! Началните резултати се нуждаят от стриктно обучение за период от поне три месеца и делнична работа от поне още три месеца след това.

Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн продажбите са ключови за всяко предприятие! За 2017 г. 1 100 000 българи са купували стоки онлайн, а извършените покупки за изминалите 4 години са драстично повече – с 230%! И тези данни ще продължават да нарастват докато достигнат до показателите в Съединените Щати, където 1 от всеки 8 щатски долара е похарчен за покупки онлайн!

Но дори и да не продавате онлайн, Google маркетингът е нужен за вашия рейтинг – 72% от потребителите търсят информация онлайн преди да се решат да купят, дори и покупката да е от самия магазин.

Клиентите ви определено стоят много време във Facebook, затова възползвайте се и този метод за реклама. Но водещото преимущество на SEO оптимизацията е, че когато посетителят ви потърси в Google, той вече осъзнава необходимостта от услугата и търси от кого да го вземе – от вашата страница или от вашата конкуренция.

Нашата роля е да доведем този потребител право във вашия сайт! Без значение дали продавате стоки или услуги, независимо дали компанията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Какво можем да направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-подходящо е да оставите уебсайта си на колектива от специалисти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако възложите на нас SEO оптимизацията на вашия сайт, по вашия сайт ще работят: SEO специалист, копирайтър, линкбилдър, онлайн маркетолог, персонален мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще извършат пазарно проучване, ще направят анализ описанието на уебсайта и поведението на конкурентите ви, ще подготвят съвети за технически подобрения по 252 фактора за SEO оптимизация, ще начертаят линк билдинг стратегия, и план за периодично споделяне на важно описание, ще следват общо 24 документа, които създават базата на вашата индивидуална SEO маркетинг стратегия за стимулиране на продажбите и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще я осъществи.

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация

В някои случаи страницата ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е на първо място в Google, там са привлечени много по-голям брой потенциални клиенти, въпреки че това може да не генерира непременно и до повече успешни сделки. Затова можете да разберете, че не само вашата страница има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също трябва премине през промяна – например да промените описанието на продуктите, сумите, обслужването или целия user experience. За този тип промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също има възможността да ви помогне.

Това е страхотно, но можете ли да си представите, че само докато гледахте този текст за SEO оптимизация, в Google са извършени над 25 млн. проверки и са индексирани повече от 21 000 новосъздадени уебстраници. Конкурентните сайтове не спят! Не бива да спите и вие!

Професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашият сайт ще може да се появява на първи позиции в Google.

Всеки клиент е неповторим и същото важи за всеки сайт! Именно по тази причина и вашата уебстраница се нуждае от уникална SEO оптимизация и план, изготвена според фирмата ви!

Пишете на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Намерете ни на телефон 0884 725 333 за безплатни съвети за вашата SEO оптимизация и ще поговорим за класирането и на вашия сайт на първи места в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В ТЪРСАЧКИТЕ
Каква е идеята на SEO оптимизацията?
Поради каква причина имате нужда от SEO оптимизация?
SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Какво можем да направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
В някои случаи страницата ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

2 thoughts on “seo оптимизация

Leave a Reply

Back To Top