Забавни съвети , които искате да знаете за летните гуми

Uncategorized

Забавни съвети , които искате да знаете за летните гуми

Забавни съвети , които искате да знаете за летните гуми

Първостепенната значимост на летните гуми

Няма спор , че летни гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на автомобила и категорична причина за това по какъв начин тя ще се държи на улицата – летните гуми притежават безгранично многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените свойства . Практиките сочат , че все повече купувачи търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят модерен сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три възлови надлъжни цеви отгоре на предпазителя, които подобряват отводнението и карането по влажна настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което ограничава звука и намалява съпротивлението при търкаляне. В допълнение , дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така оптимизира сцеплението при навлажнена настилка. Затварящите се плоскости по средните ребра от своя страна усъвършенстват солидността при голяма скорост и умаляват съпротивлението при търкаляне. Възловите плюсове на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, ограниченото ползване на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и неизсъхнали шосета . Летните гуми обезпечават наложителната продуктивност при  всички без изключение режими на експлоатация .

Разновидности летни гуми 1
Разновидности летни гуми

Летни гуми от марката Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират значително по-задоволително изхабяване на предпазителя и по-малък спирачен път на сухи и влажни шосета , подпомагайки на водачите да владеят ситуацията и да се любуват на пътуването . Технологията Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхност и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Допълнително , актуалната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, гарантират усъвършенствано сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Вида обхваща 41 типа от 17 до 20 инча.

Летни гуми SYRON – модели

Видовете за леки и 4х4 летни гуми на компанията SYRON обхваща три специфични разновидността летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те притежават широки проводници за извеждане на водата и проводници по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този модел летни гуми е съставен от допълнително висок скоростен индекс и уголемена твърдост на вътрешната структура, като обезпечава запас от спокойствие при неблагоприятни обстоятелства.

Изберете нашите  летни гуми 2
Изберете нашите летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни факти относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са иновативните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват образцово сцепление и маневреност и гарантират по-скоростно изминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми включват в себе си смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и незасъхнало; по-обемни външни рамена за по-успешно сцепление в завой; къси спирачни повърхности , които намаляват спирачния път, най-вече при висока скорост; пластична жичка на коланите, които осигуряват по-успешна обратна връзка с пътната лента и внимателно придвижване . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, когато става въпрос за сцепление и прецизност на придвижването – това ги превръща в прекрасен избор за ситуации , в които се иска висшо представане и високо скоростна реакция. Летните гуми остават лоялни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на компанията да създава увлекателно усещане от движението . Вида съдържа обхват от 17 инча до 21 инча.

Летни гуми Syron – възлови привилегии

Възлово предимство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се понижава вероятността за пораждането на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, понеже летните гуми на SYRON са с доста ограничени степени на звук, удобство при каране , сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-главното нещо , от което има нужда един шофьор. Независимо от това , SYRON са от онези търговци , които вмъкват в индивидуалните си модели съвременната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се охладнява като една оригинална протекция против нейното загряване . Последицата от това е, че летните гуми механично стават употребими за още по-мащабен пробег и солидна твърдост даже и при возене с сериозна скорост.

Оферти за летни гуми 3
Оферти за летни гуми

Летни гуми от SYRON

Безпредметно е да се чудите или смущавате за това какъв тип летни гуми да вземете, понеже ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на производителя SYRON състоят се от немалко предимства достойнства на съответните условия пред другите съперници . Изрично е , че периодически на улицата има възможност да се случат ненайдени и лоши обстоятелства .

Летни гуми от продуктовата линия на холдинга Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и резултатни компании в интернационален мащаб. Още от създаването си през 1967 година, фирмата се разширява непрекъснато съобразно на-новите технологии и тенденции на пазара, за да осигури комфорта и сигурността на водачите . Разнообразните вариации летни гуми на Maxxis съдържат особени качества и привилегии . Някои от летните гуми са със специална конструкция, която ги превръща в особено издръжливи, и имат сравнително дългосрочен живот, даже и при неточно износване . При различни модели летни гуми Maxxis повечето ламели в важните канали и раменните повърхности подобряват сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с комфортен каркас, които отпимизират контрола и стабилитета на пресечен терен.

Огромно разнообразие от летни гуми 4
Огромно разнообразие от летни гуми

И накрая

Ние от Летни гуми ООД сме представители на търговеца за нашата страна и ви предлагаме изобилие от качествени и достъпни възможности! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите идеи за летни гуми прегледайте и:

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Разновидности летни гуми 5
Разновидности летни гуми
Видове летни гуми 6
Видове летни гуми
Вижте летни гуми 7
Вижте летни гуми
Информация за летни гуми 8
Информация за летни гуми
Най-добрите летни гуми 9
Най-добрите летни гуми

Първостепенната значимост на летните гуми
Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech
Летни гуми от марката Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми SYRON – модели
Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни факти относно създателя Dunlop
Летни гуми Syron – възлови привилегии
Летни гуми от SYRON
Летни гуми от продуктовата линия на холдинга Maxxis
И накрая

Leave a Reply

Back To Top